VÄRMEPUMP SERVICE UPPSALA

Vi erbjuder god service och längre levnadstid för din värmepump!

Behöver du hjälp med värmepump service Uppsala?

 Vi på Värme som Rör erbjuder kunder kontroll och underhåll för att bidra med en längre levnadstid på den aktuella värmepumpen. När du väljer att ta del av denna tjänst assisterar vi dig genom att säkerställa och optimera värmepumpen för bästa möjliga prestanda.

Vi finns tillgängliga via telefon och mail – Kontakta oss idag!

Värme som Rör – Service för din värmepump i Uppsala

Värme som Rör består av en grupp kunniga installatörer och medarbetare som hjälper dig att serva samt besvara dina frågor gällande värmepumpar. Vi arbetar dagligen med installationer och service och kan därför erbjuda en stark kompetens när du behöver underhålla ditt nuvarande värmesystem – Fortsätt spara energi genom att se till att din värmepump behåller en maximal kapacitet.

Värmepump service Uppsala – För att behålla en fungerande värmepump

En värmepump är en god investering för familjer som vill sänka uppvärmningskostnaderna och erhålla en enkel hantering av värmen i sitt hus. Men för att pumpen ska behålla sin funktionalitet är det viktigt att genomföra service med jämna intervaller. Värmepumpar är mycket hållbar maskiner i grunden, men kan trots detta behöva underhållas för att bevara låga elräkningar – Vi har goda kunskaper och det som krävs för att hålla din värmepump i ett gott skick. Varmt välkommen att kontakta oss!

KONTAKTA OSS

Våra tjänster

VÄRMEPUMP INSTALLATÖR UPPSALA

KONTAKTA OSS

PRODUKTER

Luft- och vattenvärmepumpar – Ett vattenburet radiosystem för att behålla värmen inomhus

Luft- och vattenvärmepumpar är det bästa valet för dig som vill ha ett vattenburet radiosystem som behåller värmen inomhus. Dessa typer av pumpar placeras på utsidan av huset och omvandlar solenergi från luften utomhus för att skapa ett varmt och trivsamt hem.

Luftvärmepumpar – Ett fläktsystem för att fördela varm och sval luft i huset

En luftvärmepump fördelar värmen hemmet via ett fläktsystem som använder värme som finns i den naturliga luften. Fördelen med att använda luftvärmepumpar är att denna typ av värmesystem inte bara kan sprida värme, utan kan även kyla ner huset under varma sommardagar.

Frånluftvärmepumpar – För nyare hus med samlade ventilationskanaler

För hus som har ventilationskanaler samlade kan det vara givande att installera en frånluftsvärmepump som använder den varma inomhusluften, för att sedan leda den genom pumpen med hjälp av en fläkt. Med detta system medföljer fördelar som god ventilation och luft samtidigt som det värmer hemmet.

Kontakta oss

Telefonnummer

Växel
018-750 11 88


Johan Wirsén
073-679 38 47

Besöksadress

Björkgatan 4
753 28 Uppsala

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri analys och förslag på hur du kan spara  upp till 80% av din nuvarande uppvärmningskostnad. Vi utför service och underhåll på alla förekommande värmepumpar på marknaden. Vi utför aven alla slags VVS-arbeten, så behöver du en rörmokare här i Uppsala kontakta gärna oss.

Kontakta oss

Kontakta oss via e-post. Tryck på knappen nedan för att komma till formuläret.

Kontakta oss