RÖRMOKARE UPPSALA

Vi utför det mesta inom branschen!

Söker du efter rörmokare Uppsala?

Värme som Rör finns tillgängliga för dig behöver byta, laga eller lägga nya rör i Uppsala. Vi på företaget besitter en bred kunskap och utför en mängd olika arbeten som har anknytningar till vår bransch. När du behöver hjälp med ditt nästkommande projekt finns vi där för att leverera ett optimalt arbete.

Vi finns tillgängliga via telefon och mail – Kontakta oss idag!

Värme som Rör – Rörmokare med stor erfarenhet och kunskap

Värme som Rör består av en grupp kunniga medarbetare som hjälper dig med arbeten inom rörmokeri runt om i Uppsala. När du anställer oss kan du lita på att vår långa erfarenhet kommer att generera goda resultat som uppfyller dina önskemål. När dina rör i fastigheten är trasiga eller behöver bytas står vi till tjänst med passande produkter och tjänster.

Rörmokare Uppsala – Din lokala rörmokare i Uppsala

När det är dags att genomföra olika typer av åtgärder på rören i din fastighet, kan det i många fall vara klokt att låta en yrkesman utföra arbetet. Värme och Rör är en VVS-firma som hjälper dig med rörläggning, reparation och byte av rör. Att anlita en rörläggare i Uppsala kan komma med många fördelar och däribland att du får ett arbete som är utförs på rätt sätt.

KONTAKTA OSS

VÅRA PRODUKTER

RÖRMOKARE UPPSALA

KONTAKTA OSS

VÅRA TJÄNSTER OCH PRODUKTER

Värme som Rör är ett auktoriserat VVS-företag som tar sig an det mesta inom branschen utan några svårigheter. Förutom att erbjuda våra kunder olika typer av tjänster inom rörmokeri är vi även ett företag som installerar och utför service på olika typer av värmesystem – Här hittar du allt från värmepumpar till bergvärme. Tillsammans med vårt stora utbud och breda kompetens kan vi hjälpa dig att lösa dina projekt inom diverse områden. När du söker efter Rörmokare Uppsala är du varmt välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss

Telefonnummer

Växel
018-750 11 88


Johan Wirsén
073-679 38 47

Besöksadress

Björkgatan 4
753 28 Uppsala

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri analys och förslag på hur du kan spara  upp till 80% av din nuvarande uppvärmningskostnad. Vi utför service och underhåll på alla förekommande värmepumpar på marknaden. Vi utför aven alla slags VVS-arbeten, så behöver du en rörmokare här i Uppsala kontakta gärna oss.

Kontakta oss

Kontakta oss via e-post. Tryck på knappen nedan för att komma till formuläret.

Kontakta oss