Om oss

En värmepump i Uppsala kommer att fungera riktigt bra då den tar till vara på rätt typ av naturresurs och utnyttjar den värme och energi som finns naturligt i luft, berg, jord och i sjö. För att du ska få rätt typ av pump så bör du diskutera saken med en installatör av värmepumpar i Uppsala som kan marken och som vet om det kommer att vara värt att borra, dra värme från sjöbotten, eller om det blir allra bäst med en luft/luft värmepump. Man kan inte stirra sig blind på pris för värmepump, detta eftersom det finns så mycket mer som kommer att påverka om det blir ett bra köp.

Saker som är bra att tänka på inför byte av värmepump eller installation av ett helt nytt värmesystem är:

  • Vilka värmepumpmärken är kända för att erbjuda hållbarhet?
  • Hur ska man underhålla sin värmepump?
  • Hur ofta behöver värmepumpen service?
  • Finns det fler sätt att spara på den här typen av uppvärmning?
  • Kommer värmepumpen att klara bistra vinterdagar?
  • Kan värmepumpen ge bättre inomhusluft?

Du kan lita på att vi som dag ut och dag in installerar och servar värmepumpar har svaren på dessa frågor. Därför kan det vara klokt att prata en stund med oss som återförsäljare av värmepumpar i Uppsala och först se lite närmre på vad som faktiskt fungerar lokalt och vad du kan göra för att se till att ditt värmesystem ger de besparingar som du är ute efter. Vi är ett Auktoriserat VVS-företag och utför alla slags VVS-arbeten.

Kontakta oss

Telefonnummer

Växel
018-750 11 88


Johan Wirsén
073-679 38 47

Besöksadress

Björkgatan 4
753 28 Uppsala

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri analys och förslag på hur du kan spara  upp till 80% av din nuvarande uppvärmningskostnad. Vi utför service och underhåll på alla förekommande värmepumpar på marknaden. Vi utför aven alla slags VVS-arbeten, så behöver du en rörmokare här i Uppsala kontakta gärna oss.

Kontakta oss

Kontakta oss via e-post. Tryck på knappen nedan för att komma till formuläret.

Kontakta oss