LUFTVÄRMEPUMPAR UPPSALA

Luftvärmepumpar som minskar dina uppvärmningskostnader!

Är du intresserad av en frånluftsvärmepumpar Uppsala?

 Värme som Rör erbjuder frånluftvärmepumpar för personer som önskar ett nytt och kostnadseffektivt värmesystem. Vi erbjuder alla våra kunder kostnadsfria analyser. Installera en frånluftsvärmepump tillsammans med oss och minska dina uppvärmningskostnader markant.

Vi finns tillgängliga via telefon och mail – Kontakta oss idag!

Värme som Rör – Luftvärmepumpar i Uppsala

Värme som Rör består av en grupp kunniga installatörer och medarbetare som hjälper dig att installera samt besvara dina frågor gällande luftvärmepumpar. Vi arbetar dagligen med installationer och service och kan därför erbjuda en stark kompetens när du bestämmer dig för att investera i ett nytt värmesystem. När du beslutat dig för att införskaffa någon av våra produkter, rekommenderar vi ett personligt möte för att diskutera vilken lösning som ska etableras för att uppnå de besparingar du söker.

Luftvärmepumpar Uppsala – Hos oss finner du ett brett utbud av luftvärmepumpar!

En luftvärmepump är en god investering för familjer som vill sänka uppvärmningskostnaderna och erhålla en enkel hantering av värmen i sitt hus. Värme som Rör är din professionella installatör i Uppsala som hjälper dig med allt från rådgivning till monteringen av din luftvärmepump. Tillsammans hittar vi en lösning för att uppnå maximala ekonomiska besparingar baserat på din fastighets förutsättningar – Varmt välkommen att kontakta oss!

KONTAKTA OSS

VÅRA PRODUKTER

LUFTVÄRMEPUMPAR UPPSALA

KONTAKTA OSS

PRODUKTER

Luft- och vattenvärmepumpar – Ett vattenburet radiosystem för att behålla värmen inomhus

Luft- och vattenvärmepumpar är det bästa valet för dig som vill ha ett vattenburet radiosystem som behåller värmen inomhus. Dessa typer av pumpar placeras på utsidan av huset och omvandlar solenergi från luften utomhus för att skapa ett varmt och trivsamt hem.

Luftvärmepumpar – Ett fläktsystem för att fördela varm och sval luft i huset

En luftvärmepump fördelar värmen hemmet via ett fläktsystem som använder värme som finns i den naturliga luften. Fördelen med att använda luftvärmepumpar är att denna typ av värmesystem inte bara kan sprida värme, utan kan även kyla ner huset under varma sommardagar.

Frånluftvärmepumpar – För nyare hus med samlade ventilationskanaler

För hus som har ventilationskanaler samlade kan det vara givande att installera en frånluftsvärmepump som använder den varma inomhusluften, för att sedan leda den genom pumpen med hjälp av en fläkt. Med detta system medföljer fördelar som god ventilation och luft samtidigt som det värmer hemmet.

Kontakta oss

Telefonnummer

Växel
018-750 11 88


Johan Wirsén
073-679 38 47

Besöksadress

Björkgatan 4
753 28 Uppsala

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri analys och förslag på hur du kan spara  upp till 80% av din nuvarande uppvärmningskostnad. Vi utför service och underhåll på alla förekommande värmepumpar på marknaden. Vi utför aven alla slags VVS-arbeten, så behöver du en rörmokare här i Uppsala kontakta gärna oss.

Kontakta oss

Kontakta oss via e-post. Tryck på knappen nedan för att komma till formuläret.

Kontakta oss