BRUNNSBORRNING UPPSALA

Vi utför det mesta inom branschen!

Söker du efter Brunnsborrning Uppsala?

Värme som Rör finns tillgängliga för dig som behöver genomföra brunnsborrning i Uppsala. Vi på företaget besitter en bred kunskap och utför en mängd olika arbeten som har anknytningar till vår bransch. När du behöver hjälp med ditt nästkommande projekt finns vi där för att leverera ett optimalt arbete.

Vi finns tillgängliga via telefon och mail – Kontakta oss idag!

Värme som rör – Personal med stor erfarenhet och kunskap inom brunnsborrning

Värme som Rör består av en grupp kunniga medarbetare som hjälper dig med brunnsborrning runt om i Uppsala. Vi arbetar dagligen med installationer och service och kan därför erbjuda en stark kompetens när du bestämmer dig för att investera i ett nytt värmesystem. När du beslutat dig för att ta del av någon av våra tjänster eller produkter, rekommenderar vi ett personligt möte för att diskutera vilken lösning som ska etableras för att uppnå de resultat som du söker.

Brunnsborrning Uppsala – Vi genomför brunnsborrning i Uppsala

För att du ska få tillgång till en pump som uppfyller maximala besparingar rekommenderar vi dig att kontakta oss på Värme och Rör innan det slutliga valet. Våra installatörer har god kunskap gällande mark och vet om det är värt att borra, dra värme från sjöbotten eller om det bästa alternativet är att montera en pump.

KONTAKTA OSS

VÅRA PRODUKTER

BRUNNSBORRNING UPPSALA

KONTAKTA OSS

VÅRA PRODUKTER OCH TJÄNSTER

Värme som Rör genomför tjänster inom VVS och erbjuder bland annat installation och brunnsborrning inför diverse värmesystem. Nedan kan du läsa mer om våra olika produkter.

Luft- och vattenvärmepumpar – Ett vattenburet radiosystem för att behålla värmen inomhus

Luft- och vattenvärmepumpar är det bästa valet för dig som vill ha ett vattenburet radiosystem som behåller värmen inomhus. Dessa typer av pumpar placeras på utsidan av huset och omvandlar solenergi från luften utomhus för att skapa ett varmt och trivsamt hem.

Luftvärmepumpar – Ett fläktsystem för att fördela varm och sval luft i huset

En luftvärmepump fördelar värmen hemmet via ett fläktsystem som använder värme som finns i den naturliga luften. Fördelen med att använda luftvärmepumpar är att denna typ av värmesystem inte bara kan sprida värme, utan kan även kyla ner huset under varma sommardagar.

Frånluftvärmepumpar – För nyare hus med samlade ventilationskanaler

För hus som har ventilationskanaler samlade kan det vara givande att installera en frånluftsvärmepump som använder den varma inomhusluften, för att sedan leda den genom pumpen med hjälp av en fläkt. Med detta system medföljer fördelar som god ventilation och luft samtidigt som det värmer hemmet.

Bergvärme – Ett trivsamt hem med värme från berggrunden

Bergvärme tar vara på värme från berggrunden och omvandlar detta till önskad temperatur i huset. När vi installerar bergvärme i din fastighet gör du stora besparingar på dina uppvärmningskostnader.

Kontakta oss

Telefonnummer

Växel
018-750 11 88


Johan Wirsén
073-679 38 47

Besöksadress

Björkgatan 4
753 28 Uppsala

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri analys och förslag på hur du kan spara  upp till 80% av din nuvarande uppvärmningskostnad. Vi utför service och underhåll på alla förekommande värmepumpar på marknaden. Vi utför aven alla slags VVS-arbeten, så behöver du en rörmokare här i Uppsala kontakta gärna oss.

Kontakta oss

Kontakta oss via e-post. Tryck på knappen nedan för att komma till formuläret.

Kontakta oss