BERGVÄRME UPPSALA

Vi installerar bergvärme för att minska dina uppvärmningskostnader!

Söker du efter bergvärme Uppsala?

 Värme som Rör genomför installation av bergvärme för de som önskar ett nytt och kostnadseffektivt värmesystem. Vi erbjuder alla våra kunder kostnadsfria analyser. Installera bergvärme tillsammans med oss och minska dina uppvärmningskostnader med upp till 80%.

Vi finns tillgängliga via telefon och mail – Kontakta oss idag!

Värme som Rör – Vi installerar bergvärme i Uppsala

Värme som Rör består av en grupp kunniga installatörer och medarbetare som hjälper dig att installera samt besvara dina frågor gällande bergvärme. Vi arbetar dagligen med installationer och service och kan därför erbjuda en stark kompetens när du bestämmer dig för att investera i ett nytt värmesystem. När du beslutat dig för att införskaffa någon av våra produkter, rekommenderar vi ett personligt möte för att diskutera vilken lösning som ska etableras för att uppnå de besparingar du söker.

Bergvärme Uppsala – Vi hjälper dig med bergvärme!

EBergvärme är en god investering för familjer som vill sänka uppvärmningskostnaderna och erhålla en enkel hantering av värmen i sitt hus. Värme som Rör är din professionella installatör i Uppsala som hjälper dig med allt från rådgivning till monteringen av bergvärme. Tillsammans hittar vi en lösning för att uppnå optimala ekonomiska besparingar baserat på din fastighets förutsättningar – Varmt välkommen att kontakta oss!

KONTAKTA OSS

VÅRA PRODUKTER

BERGVÄRME UPPSALA

KONTAKTA OSS

Bergvärme - Hur fungerar det?

Bergvärme tar vara på värme från berggrunden och omvandlar detta till önskad temperatur i huset. För att kunna ta del av värmepumpens olika fördelar behöver vi först och främst borra ett 100 meters djupt hål, där vi sedan monterar en slang som innehåller köldbärarvätska. Denna vätska transporteras via slangen in till din bergvärmepump där den möter ett köldmedel. Köldmedlet skickas vidare till en kompressor som skapar en tryckhöjning och omvandlar medlet till en gasform som snabbt blir till värme. Gasen som värms upp överförs till pumpens kondensor och går ut i huset för att skapa värme. Vill du ha en mer detaljerad beskrivning för processen till bergvärme, var vänlig kontakta oss.

Kontakta oss

Telefonnummer

Växel
018-750 11 88


Johan Wirsén
073-679 38 47

Besöksadress

Björkgatan 4
753 28 Uppsala

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri analys och förslag på hur du kan spara  upp till 80% av din nuvarande uppvärmningskostnad. Vi utför service och underhåll på alla förekommande värmepumpar på marknaden. Vi utför aven alla slags VVS-arbeten, så behöver du en rörmokare här i Uppsala kontakta gärna oss.

Kontakta oss

Kontakta oss via e-post. Tryck på knappen nedan för att komma till formuläret.

Kontakta oss